ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement

Lorraine Pascale: Preprosta peka

Vrhunsko izučena slaščičarka z večletnimi izkušnjami v najbolj uspešnih restavracijah v Veliki Britaniji in nekdanja supermanekenka Lorraine Pascale je strokovnjakinja za peciva in mojstrica vseh priboljškov, ki vam padejo na pamet.

V Preprosti peki bo Lorraine z vami delila svoje skrivnosti, strasti in znanje o pripravi sladkega in slanega peciva. Zaupala nam bo stare priljubljene jedi, pa tudi nove dodatke za sodobne klasike. Hkrati bomo videli namige za priročne bližnjice ter spoznali tehnike in skrivnosti priprave peciv.

Od kruha, mafinov, biskvitov in peciva iz listnatega testa do piškotov, tortic, kolačev in pit, Lorrainini recepti bodo za navdih služili vsem, od kuharjev začetnikov pa do tistih, ki imajo že nekoliko več izkušenj.

"Draguljček med oddajami... uspešnica med ljubitelji hrane." - Guardian Online

"Z malo pomoči glamurozne strokovnjakinje za peciva se bo domača pekarija spet postavila na noge." - Red