Povzetek
Gabriele se je rodil v Izmiru in diplomiral v ZDA s področja kulinarične umetnosti. S svojim pristopom do različnih kultur in njihove kuhinje vzbudi željo, da bi svojo ljubezen do hrane delil z drugimi.
Gabriele se je rodil v Izmiru in diplomiral v ZDA s področja kulinarične umetnosti. S svojim pristopom do različnih kultur in njihove kuhinje vzbudi željo, da bi svojo ljubezen do hrane delil z drugimi.
Tokrat bosta zvezdi Gabrieline pojedine ingver in komarček. Pripravila bo ceviche s skušo, jagnjetino s komarčkom in kocke jabolk z ingverjem.
Gabriele bo tokrat pripravila zdrave in zelo okusne ocvrte jedi. Na meniju so sladek krompir z artičoko, hrustljav in pikanten pesto z inčuni in peteršiljem ter želatinasta sladica z baziliko in sadjem.
Tokrat Gabrielino kuhinjo preveva vonj po janežu. Na meniju so zelenina juha z janežem, gvakamole in dimljenega lososa ter ribe s komarčkom.
Če načrtujete zabavo s prijatelji, jim lahko pripravite meni, poln presenečenj, ki vam jih bo pokazala Gabriele. Na meniju so kremna pica, goveja lička, makaroni in lažni sladoled.
Danes bomo v kuhinji ustvarjali prave čudeže s tradicionalnimi okusi. Na meniju so korenček s kumino, solata iz mandarin, hruška z grozdjem in kruh s kozjim sirom. Nazadnje pa še puding z jagodami in meringa za sladico.
Tokrat so na meniju zdrobljen drobnjak s telečjim zrezkom in inčuni, parmezanovi ocvrtki in kozji sir.
Tudi tokrat bo Gabriele v kuhinji ustvarjala čudeže, ko bo priredila slavne jedi. Na meniju so kalamari s testom, brancin s pomarančo in limonina krema.
Tokrat bodo Gabrieline jedi obarvane zeleno, saj bodo vsebovale okusno zelenjavo. Svoje jedi bomo izboljšali, tako da bodo primerne za kralje. Na meniju so solata s kumaricami in rdečo peso, sotirana zelenjava in kotleti.
Tokrat bomo z Gabriele dobili svojo porcijo sadja, zelenjave in sira. Na meniju so mangov pire, zelenjavna torta s kockami mesa in gurmanski sir v testu.
Tokrat se bomo najprej navdušili nad morskimi sadeži, potem pa nad italijanskim sirom v kombinaciji z okusi iz Anatolije. Na meniju so sladka paprika, ocvrti morski sadeži, solata z mocarelo in zelišči ter sladoledne lizike, pomočene v čokolado.
Danes nas čaka prava gostija. Najprej bomo šli ribarit, potem pa bomo pripravili vrhunski obrok z zelo cenjeno jagnjetino. Nazadnje nas bo popeljal stran kandiran kostanj.
Danes se bomo dotaknili klasičnih okusov. Na meniju so lažni burger, krompir z olivno pasto in pomarančni žele s klinčki.
Tokrat bo Gabrielina kuhinja zelo barvita in okusna. Pripravila bo juho, polno zelene zelenjave, puding iz rdečih sadežev in domiselno rižoto.
Tokrat si lahko ogledate, kako bo Gabriele pripravila nenavadno pito, posebno juho in vrhunsko meso iz Daljnega vzhoda. Čaka vas tako pikantna kot sladka gostija.
Tokrat bo Gabriele pripravila prikladne in okusne jedi. Na meniju so jajca s telečjim jezikom, špinačno pito s čebulo in limonin sladoled.
Tokrat bo Gabriele pripravila nepozabno panakoto, klasično italijansko sladico, ki ji bo dodala turško kavo. Sledita pita s peteršiljem ter piščanec s česnom in zelenjavo.
Tokrat bo Gabriele prikazala pripravo prekrasnih jedi, na katere boste ponosni in za katere boste prejeli veliko pohval. Na meniju so ocvrte banane s sladoledom, gratinirana brokoli in krompir ter palačinke, polnjene z gobami.
Gabriele bo razpravljala o zahtevnosti priprave obroka za goste. Na zanimivem in barvitem meniju so mesne kroglice s sirom halumi, solata z jajčno omako in malinami ter rjavčki.
Tokrat bo Gabriele v kuhinji pripravila pravi sprejem. Zvezdi te epizode bosta zelo cenjena jagnjetina, ki prinaša edinstvene okuse Anatolije, in sir halumi, na katerega so zelo ponosni na Cipru.
Tokrat nam bo Gabriele pokazala, da so lahko prigrizki ravno tako okusni kot glavne jedi. Med drugim bo pripravila slano skutno torto, pikantnega piščanca in jabolčni drobljenec.