Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Za več informacij (kako onemogočiti piškotke) si oglejte na naši strania pravila piskotkov

Se strinjam
advertisement
Roberta Pagnier

Roberta Pagnier

Roberta Pagnier

Roberta Pagnier se je rodila leta 1979 v Amsterdamu, ima pa italijanske korenine. Italijanska kuhinja jo je zelo zgodaj začela privlačiti, za kar je zaslužna njena mati.

Ko dela s hrano, daje prednost tradicionalnemu italijanskemu pristopu. Roberta občuduje toplino, dobro vzdušje, družino in veliko mizo, obloženo z okusno hrano. Meni, da je kuhanje zabavno. Zanjo kuhanje pomeni sprostitev, ustvarjalnost in premikanje meja.

Ta energična mlada dama bo v oddaji "Preprosti obroki" predstavljala italijansko kuhinjo. Upa, da bo gledalce navdihnila s svojim okusnim in družabnim pogledom na kuhanje. V njenem idealnem svetu lahko prijatelji in družina v vsakem trenutku pridejo v njeno hišo in dobro jedo. Na štedilniku se vedno nekaj dogaja, otroci pa imajo zdrav in okusen obrok, ko pridejo domov. Dober tek!