ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement
Roberta Pagnier

Roberta Pagnier

Roberta Pagnier

Roberta Pagnier se je rodila leta 1979 v Amsterdamu, ima pa italijanske korenine. Italijanska kuhinja jo je zelo zgodaj začela privlačiti, za kar je zaslužna njena mati.

Ko dela s hrano, daje prednost tradicionalnemu italijanskemu pristopu. Roberta občuduje toplino, dobro vzdušje, družino in veliko mizo, obloženo z okusno hrano. Meni, da je kuhanje zabavno. Zanjo kuhanje pomeni sprostitev, ustvarjalnost in premikanje meja.

Ta energična mlada dama bo v oddaji "Preprosti obroki" predstavljala italijansko kuhinjo. Upa, da bo gledalce navdihnila s svojim okusnim in družabnim pogledom na kuhanje. V njenem idealnem svetu lahko prijatelji in družina v vsakem trenutku pridejo v njeno hišo in dobro jedo. Na štedilniku se vedno nekaj dogaja, otroci pa imajo zdrav in okusen obrok, ko pridejo domov. Dober tek!