Roberta Pagnier

Roberta Pagnier

Roberta Pagnier se je rodila leta 1979 v Amsterdamu, ima pa italijanske korenine. Italijanska kuhinja jo je zelo zgodaj začela privlačiti, za kar je zaslužna njena mati.

Ko dela s hrano, daje prednost tradicionalnemu italijanskemu pristopu. Roberta občuduje toplino, dobro vzdušje, družino in veliko mizo, obloženo z okusno hrano. Meni, da je kuhanje zabavno. Zanjo kuhanje pomeni sprostitev, ustvarjalnost in premikanje meja.

Ta energična mlada dama bo v oddaji "Preprosti obroki" predstavljala italijansko kuhinjo. Upa, da bo gledalce navdihnila s svojim okusnim in družabnim pogledom na kuhanje. V njenem idealnem svetu lahko prijatelji in družina v vsakem trenutku pridejo v njeno hišo in dobro jedo. Na štedilniku se vedno nekaj dogaja, otroci pa imajo zdrav in okusen obrok, ko pridejo domov. Dober tek!

  • Rižota s kozicamiRecepti
    Rižota s kozicami

    Priprava Rižota s kozicami: V loncu zavremo vodo z jušno kocko. Šalotko olupimo in nasekljamo. Zeleni odstranimo niti in jo narežemo na kockice. V ponvi segrejemo olje, dodamo šalotko in zeleno...

  • Juha iz bučk z brusketiRecepti
    Juha iz bučk z brusketi

    Način priprave: 1. Čebulo drobno narežemo in popražimo v ponvi na segretem olju, dokler ne postekleni. Dodamo grobo narezan česen in majhne kocke bučk. Kuhamo 15 minut. 2. Kocko stopimo v vroči v...