Rachel Allen

Rachel Allen

Bio

Rachel Allen je profesionalna kuharica in predana mama. Odraščala je v Dublinu, a ga je pri 18 letih pustila zaradi študija na svetovno znani kulinarični šoli Balimalow. Po diplomi je delala v kuhinji hotela Balimalow, a je kmalu zatem odkrila svojo strast do poučevanja. Do danes je učiteljica v kulinarični šoli Balimalow.
Z leti je Rachel slavila v kulinariki s svojimi uspešnicami in televizijskimi oddajami.

Prva knjiga Rachel, Rachel's Favorite Food, je izšla leta 2004 prav tako pa istoimenska televizijska oddaja. Sledila je vrsta kuharskih knjig, ki je občinstvu očitno všeč - Bake, Easy Meals "(Lahki obroki)," Torta "," Rachel's Everyday Kitchen Recipes "itd. Njena zadnja knjiga All Things Sweet je objavljena ob istoimenski oddaji / Bolgarski "Življenje je sladko Rachel Allen" /
po vsem svetu je prodala več kot 1 milijon izvodov knji. Njene oddaje pa so predvajane v več kot 27 državah.

Rachel piše članke in recepte objavljene v številnih publikacijah, kot so The Irish Mail on Sunday, Sunday Tribune , Delicious, Olive, BBC Good Food in revije Food & Wine.
Rachel je tudi oblikovalka vrste namiznega pribora za Tipperary Crystal.

Živi v Shanagariju, nedaleč od kulinarične šole Balimalow, z možem Isaakom in njunimi tremi otroki - Joshuo, Lukeom in Scarlett.

Pred kratkim je Rachel predstavila novo serijo tort, ki so na voljo v trgovinah po Irski. Za več informacij - RachelAllen.com .

Recepti