ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement
Prins van den Bergh

Prins van den Bergh

Prins van den Bergh

Prins van den Bergh (rojena 1984) je dobitnica 14 medalj v plavanju; študirala je tudi mednarodne odnose v Haagu in Valencii. Prins sodeluje pri pobudi "Projekt: Hrana", njen cilj pa je obveščati mlade ljudi o različnih dejstvih o živilih in prehrani, da bi se lahko zavestno odločali, kaj bodo jedli. Ima spletno stran, ki je prav tako vključena v gibanje mladih za zdravo hrano.

Prins ima kuhanje v genih, saj je bil njen oče ladijski kuhar na velikih tankerjih. S ponosom se spominja, kako je kot majhna deklica očetu pomagala pri peki kruha za posadko.

Verjame, da nam je zdrav način življenja prirojen. Telo je naš hram in ga je treba tako tudi obravnavati. Meni, da je treba otroke izobraževati o zdravi prehrani.

Sporočilo za gledalce oddaje "Preprosti obroki" je v tem, da je treba kuhati z nasmehom in jesti s spoštovanjem.