Mounir Toub

Mounir Toub

Bio

Mounir Toub (rojen 1978) je delal v več restavracijah v južnem delu Nizozemske.

Mounir je od nekdaj vedel, kako želi razvijati kariero, kar vključuje tudi željo prenašati svoje znanje na mlade in nadarjene ljudi. Po pridobitvi učiteljske diplome je začel predavati v regionalnem poklicnem centru v Eindhovnu.

Njegov kuharski idol je njegova mati. Ko je začel svoji materi pomagati v kuhinji, je ugotovil, da želi izboljšati kuharske veščine. "Malo dela v kuhinji vam lahko prinese veliko zadovoljstvo. Že kot otrok sem ugotovil, da lahko dobro pripravljena hrana osreči ljudi."

Mounir je odraščal z arabsko kuhinjo, zdaj pa si želi navdihniti gledalce oddaje "Preprosti obroki". Meni, da bi vsakdo lahko nekaj skuhal s sestavinami in znanjem, ki jih premore, če kuha z ljubeznijo in strastjo.

Mounir svetuje, da vključimo svoje otroke v proces nakupovanja in kuhanja. Dajte jim naloge pa se bodo dobro počutili, pa tudi nezadovoljni ne bodo s hrano, ki so jo sami izbrali in pripravili. Mounir pravi, da se bo vedno spominjal zadovoljstva, ki ga je imel kot otrok, ko je v kuhinji pomagal materi. 

Recepti