Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Za več informacij (kako onemogočiti piškotke) si oglejte na naši strania pravila piskotkov

Se strinjam
advertisement
Lorraine Pascale

Lorraine Pascale

Lorraine Pascale

Lorraine Pascal je vstopila v svet kulinarike prek priljubljenih serij o kulinariki na kanalu BBC 2.

Njene oddaje so gledalci že od samega začetka odlično sprejeli. Zaradi njenega toplega in lahko razumljivega sloga so jo mnogi označili kot "prijateljico v kuhinji", kar si je od nekdaj želela. V oddaji "Mesiti je preprosto" so gledalci lahko videli, kako pojasnjuje svojo ljubezen do dobre hrane, medtem ko kot prava strokovnjakinja pripravlja številne recepte in govori o svoji ljubezni do sladic. V njeni drugi oddaji "Preprosti recepti" lahko vidimo vse njene vrline: eleganco in kuhanje brez stresa, ki daje vrhunske rezultate.

Čeprav je imela Lorraine uspešno manekensko kariero in je sodelovala s svetovnimi oblikovalci, kot so Channel, Lagerfeld, John Galliano, Versace, Benetton in Donna Karan, se je odrekla takšnemu življenju in iskala nekaj strastnega, nekaj, kar bi jo popolnoma prevzelo tudi po tridesetem letu. Zato je končala najprej kulinarični tečaj, pozneje pa je pridobila diplomo Mednarodne kulinarične akademije za slaščičarje. Delala je v najboljših svetovnih restavracijah, kot so "Petrus", "The Mandarin Oriental", "Gilgamesh" in "The Wolseley". Lorraine še vedno sodeluje z najboljšimi svetovnimi kuharji, kot je Pierre Koffman. Trenutno ima podjetje za proizvodnjo prazničnih sladic.