ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement
Lorraine Pascale

Lorraine Pascale

Lorraine Pascale

Lorraine Pascal je vstopila v svet kulinarike prek priljubljenih serij o kulinariki na kanalu BBC 2.

Njene oddaje so gledalci že od samega začetka odlično sprejeli. Zaradi njenega toplega in lahko razumljivega sloga so jo mnogi označili kot "prijateljico v kuhinji", kar si je od nekdaj želela. V oddaji "Mesiti je preprosto" so gledalci lahko videli, kako pojasnjuje svojo ljubezen do dobre hrane, medtem ko kot prava strokovnjakinja pripravlja številne recepte in govori o svoji ljubezni do sladic. V njeni drugi oddaji "Preprosti recepti" lahko vidimo vse njene vrline: eleganco in kuhanje brez stresa, ki daje vrhunske rezultate.

Čeprav je imela Lorraine uspešno manekensko kariero in je sodelovala s svetovnimi oblikovalci, kot so Channel, Lagerfeld, John Galliano, Versace, Benetton in Donna Karan, se je odrekla takšnemu življenju in iskala nekaj strastnega, nekaj, kar bi jo popolnoma prevzelo tudi po tridesetem letu. Zato je končala najprej kulinarični tečaj, pozneje pa je pridobila diplomo Mednarodne kulinarične akademije za slaščičarje. Delala je v najboljših svetovnih restavracijah, kot so "Petrus", "The Mandarin Oriental", "Gilgamesh" in "The Wolseley". Lorraine še vedno sodeluje z najboljšimi svetovnimi kuharji, kot je Pierre Koffman. Trenutno ima podjetje za proizvodnjo prazničnih sladic.