Hidde de Brabander

Hidde de Brabander

Dolgoletne sanje Hidde de Brabander (rojen leta 1980) so bile postati umetnik, vendar se pri 14 letih, ko so ga navdihnile pekarne na ulici, kjer živi, ​​odloči, da se bo vpisal na študij slaščičarstva, ne da bi vedel, kaj ga čaka.


Kmalu najde podobnost med kuharskimi slaščičarji in umetniki - ves dan se ukvarjajo z vonji, barvami in teksturami.

De Brabander se je po dolgih letih dela na različnih vrhunskih slaščicah in čokoladah odločil, da vzame stvari v svoje roke in začel svojim podjetjem. Hide odpre slaščičarsko trgovino, imenovano "Magnolijine sanje" ki slovi po popolnem nugatu z različnimi kombinacijami okusov, ki jih pripravlja sam. Hidde poleg nugata izdeluje tudi testenine, torte in čokolade.

Je tudi eden izmed kuharjev 24KITCHEN.

V svoji oddaji Hidde sweets kuhar vsako epizodo posveti tehniki peciva in pripravi popolne sladice.

  • Pistacijeve magdaleniceRecepti
    Pistacijeve magdalenice

    Dodatne potrebščine: Modelčki za magdalenice, maslo za mazanje, papir za peko, dresirna vrečka   Priprava: Testo za magdalenice Maslo počasi stopimo, da postane zlatorjavo in dobi vonj po...

  • Crêpe SuzetteRecepti
    Crêpe Suzette

    Dodatne potrebščine: Maslo za peko, čopič, ponev za palačinke   Priprava:   Palačinke Pomešamo moko in sladkor. Med mešanjem moki počasi dolivamo mleko, da dobimo gladko testo. Ume...

  • Bao s parfaitom iz granatnega jabolkaRecepti
    Bao s parfaitom iz granatnega jabolka

    Dodatne potrebščine: Lonec za kuhanje v sopari, olje za cvrtje, sveža zrna granatnega jabolka, papir za peko   Priprava:   Bao Moko bapao pomešamo s kvasom in sladkorjem. Dodamo mal...

  • CaneléRecepti
    Canelé

    Dodatne potrebščine: Modli za canelé, maslo za mazanje, rezalnik premera 12 cm, olje za mazanje   Priprava:   Canelé Pečico segrejemo na 180 °C. Segrejemo mleko z maslom in soljo....