
Francisco Moreira
Francisco Moreira je mlad šef z veliko profesionalnimi izkušnjami v pripravi slaščic in čokolade iz priznanih restavracij po svetu in mednarodnih akademij.
Sedem let je delal v različnih luksuznih hotelih in restavracijah z Michelinovo zvezdico. Nekaj let je živel in delal v Lizboni in Cascaisu, kasneje se je preselil v Španijo. Sedaj dela na prestižni akademiji za čokolado v Belgiji, kjer se posveča in preučuje umetnost čokolade.
ReceptiMILLE FEUILLE IZ PORTUGALSKIH KREMNIH TORTIC
MILLE FEUILLE IZ PORTUGALSKIH KREMNIH TORTIC
ReceptiANGELSKI POLJUBČKI S SIRUPOM IZ POMARANČE IN POLAJA
ANGELSKI POLJUBČKI S SIRUPOM IZ POMARANČE IN POLAJA
ReceptiPEČENA JABOLKA, GRANOLA IN SIRUP IZ PORTOVCA (brez glutena in brez laktoze)
PEČENA JABOLKA, GRANOLA IN SIRUP IZ PORTOVCA (brez glutena in brez laktoze)
ReceptiMEHKA TORTA S SKUTO, MARELIČNIM ŽELEJEM IN MOUSSOM IZ BELE ČOKOLADE
MEHKA TORTA S SKUTO, MARELIČNIM ŽELEJEM IN MOUSSOM IZ BELE ČOKOLADE