Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Za več informacij (kako onemogočiti piškotke) si oglejte na naši strania pravila piskotkov

Se strinjam
advertisement
Evert te Pas

Evert te Pas

Evert te Pas

Evert te Pas (rojen 1971) je končal hotelirski menedžment v Tiburgu. Prepotoval je Južno in Srednjo Ameriko, Novo Zelandijo in Zimbabve; kuhal je na karibskem otoku Curaçao, v Malagi, Švici in Avstraliji. Zdaj je lastnik restavracije "Te Pas" v Amsterdamu, kjer je tudi glavni kuhar.

Kuhanje nikoli ni jemal za službo. Zanj je kuhanje kot konjiček, ki se je izmuznil nadzoru: "Kadar v trgovini ali na tržnici vidim živila, se domislim različnih jedi. Razmišljam le o tem, kako bom kaj pripravil."

Je ljubitelj potovanj in v vsaki državi ima svojo najbolj priljubljeno jed; rad spoznava različne kulture in kulinarične tradicije. V oddaji "Preprosti obroki" bo predstavljal senzacionalne nizozemske jedi. Meni, da za najbolj luksuzno kuhinjo ni posoda tisto, kar je najpomembnejše. Njegov nasvet gledalcem: "Ste najpomembnejši člen v verigi, zato vlagajte vase in se zavedajte, kaj jeste – ter seveda, kuhajte z ljubeznijo. "