ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement
Evert te Pas

Evert te Pas

Evert te Pas

Evert te Pas (rojen 1971) je končal hotelirski menedžment v Tiburgu. Prepotoval je Južno in Srednjo Ameriko, Novo Zelandijo in Zimbabve; kuhal je na karibskem otoku Curaçao, v Malagi, Švici in Avstraliji. Zdaj je lastnik restavracije "Te Pas" v Amsterdamu, kjer je tudi glavni kuhar.

Kuhanje nikoli ni jemal za službo. Zanj je kuhanje kot konjiček, ki se je izmuznil nadzoru: "Kadar v trgovini ali na tržnici vidim živila, se domislim različnih jedi. Razmišljam le o tem, kako bom kaj pripravil."

Je ljubitelj potovanj in v vsaki državi ima svojo najbolj priljubljeno jed; rad spoznava različne kulture in kulinarične tradicije. V oddaji "Preprosti obroki" bo predstavljal senzacionalne nizozemske jedi. Meni, da za najbolj luksuzno kuhinjo ni posoda tisto, kar je najpomembnejše. Njegov nasvet gledalcem: "Ste najpomembnejši člen v verigi, zato vlagajte vase in se zavedajte, kaj jeste – ter seveda, kuhajte z ljubeznijo. "