ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement
Andy McDonald

Andy McDonald

Andy McDonald

Andrew (Andy) McDonald se je rodil leta 1970 v mestu Urmston v Veliki Britaniji. Po končani kuharski šoli je eno leto delal v Zürichu, nato se je preselil na Nizozemsko. V Amsterdamu je delal v restavracijah s petimi zvezdicami; na primer v restavracijah "Le Meridian Apolona" z znanim Robom Blaauboerjem in "Barbizon" s kuharjem Jacquesom Menanteaujem.

Že nekaj let dela samostojno na projektih, povezanih s kuhanjem.

Andy je že v otroštvu vedel, da bo postal kuhar. Zanimanje za kuhanje sta pri njem spodbudila njegova mati in stric, ki je kuhar: "Mama je kuhala džem in marmelado ter vlagala zelenjavo; nekateri moji najzgodnejši spomini so povezani z igro s pokrovi za kozarce pri kuhinjski mizi ... Moja družina je imela vrt, kjer smo pridobivali sveža živila."

Andy za svoj poklic pravi: "Vsak dan ustvarjaš in osrečuješ ljudi ter vsak dan ješ dobro hrano … Kateri drugi poklic ima takšne prednosti?"

Andy poskuša prenesti svojo strast na svoja sinova. Lahko izbirata, kaj bosta jedla, in v kuhinji pogosto pomagata. Njegova sinova ne marata palačink ali krompirčka, temveč imata rada okusne jedi, kot so avtentični špageti karbonara, suši ali domače mesne kroglice.

Andy v seriji "Prva pomoč v kuhinji" na kanalu 24KITCHEN pomaga ljudem, ki ne znajo kuhati, da se naučijo in dojamejo, da to ni zapleteno. "Rad imam preprosto hrano, o kateri se ne govori preveč … Dobitna kombinacija so sezonske in krajevne sestavine. Pravzaprav kuham, kot je mama kuhala zame."