ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement
Alex Guarnaschelli

Alex Guarnaschelli

Alex Guarnaschelli

Alexandra (Alex) Guarnaschelli je znan televizijski obraz. Je glavna kuharica v znamenitih in nagrajenih newyorških restavracijah Butter in The Darby. Doslej je gostovala v več kot pet različnih televizijskih oddajah o kuhanju.

Alex je leta 2013 objavila svojo prvo knjigo kuharskih receptov z naslovom Stara šola prehranjevanja: Kako sem se naučila kuhati (Old School Comfort Food: The Way I Learned to Cook), v kateri povezuje avtobiografske zgodbe in recepte, ki jih ima rada in jih je v svojem življenju uporabljala.

Rodila se je leta 1972 na Manhattnu. Svoje kulinarične izkušnje je začela nabirati že kot deklica; opazovala je svojo mamo, ki je doma preizkušala različne recepte (njena mama je bila urednica za kulinariko v založniški hiši). Ko je postala poklicna kuharica, je delala v številnih restavracijah v Franciji, New Yorku in Los Angelesu.

Poročila se je z odvetnikom Brandonom Clarkom, ki ga je srečala med svojim predavanjem na seminarju o pripravi ribjih specialitet v New Yorku. Poročena sta že šest let in imata hčerko Avo.