ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement

Kosmata motorista piscanec in jajca

Si in Dave z motorjem potujeta skozi Evropo, Bližnji vzhod in Ameriko ter uživata v raznolikosti in univerzalnosti tako piščancev kot jajc. Polna presenetljivih novih dejstev o piščancih, stvarnih podatkov ter zelo zabavna motorista odkrivata zgodovino, znanost in družbeno zgodovino o ptičih, ki jih je trikrat več kot ljudi.

 

V Kosmatih motoristih odkrivamo najbolj slastne, sočne, začinjene, tradicionalne in inovativne načine kuhanja, ki jih ne omejujejo rasa, vera, starost in družbeni položaj. Piščanec bo v naslednjih letih postal najpogosteje uživano meso na svetu.


Na svojih potovanjih motorista uživata v učenju pri najboljših kuharskih mojstrih. Obiščeta tako pivnico v Bourg-en-Bresse, kjer prodajajo rolsrojse med pečenimi piščanci, kot tudi najstarejši lokal z ocvrtim piščancem v Virginiji. Spoznata nagrajene producente, okušata hrano po najbolj čudaških družinskih receptih, ki si jih predajajo iz roda v rod, in odkrivata, zakaj je piščanec najbolj priljubljeno meso na svetu.