ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement

Kenijske dobrote

Serija bo gledalce popeljala na potovanje po Keniji in nam predstavila nenavadne in neznane kulinarične dobrote. Kenija ni bila nikoli slavna zaradi svoje kuhinje, čeprav najdemo tu neverjetno sveže organske pridelke, saj zanimivi ljudje, ki jih bomo spoznali, zemljo še vedno obdelujejo na tradicionalen način.

 Oddajo vodi Kiran Jethwa, rojen v Keniji, po poklicu kuhar, ki si je znanje nabiral po vsem svetu ter se nazadnje vrnil v deželo, ki jo ima rad. V seriji bo Kiran Kenijo prepotoval po dolgem in počez, nam predstavil redka in zelo cenjena živila, spoznaval pripadnike različnih plemen ter raziskoval pokrajino od hribovitega območja okrog Mount Kenya do otočja Lamu. Oddaja se bo posvečala neverjetnim živilom, ki jih najdemo v kenijski goščavi, Kiran pa nam bo pokazal, kje jih najdemo, kako pridemo do njih na tradicionalen način in ko se bo tega lotil tudi sam, nam bo šele jasno, od kod pride hrana.

 Kiran nam bo ob koncu vsake oddaje na kraju samem pokazal, kako iz izbranih živil pripravimo okusen obrok. V živahni in pustolovski oddaji bomo spoznavali Kenijo, ...

Najnovejši recepti