ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement

Julisima

 

Kot glasbenica, violončelistka z dolgoletnimi izkušnjami, in amaterska kuharica z izjemno popularnim blogom, Joli z nasmehom in z lahkoto pripravlja svoje originalne recepte ter pokaže gledalcem Julisime, da je kuhanje lahko vsem dostopen in zabaven način umetnosti.

Jolanta Delibozova je diplomirala na državni glasbeni akademiji Prof. Pančo Vladigerov. Nastopala je v sofijskem simfoničnem orkestru in bila solistka tako v filharmoničnem orkestru v Burgasu in Rusu kot tudi v romunskem filharmoničnem orkestru iz Krajove. Prepotovala je svet kot del projekta '„Nebeške žice'' Teodosija Spasova.

Talent za kuhanje in recepte je podedovala po svoji babici. Joli rada eksperimentira in v svoji kuhinji interpretira vse, kar je jedla, videla ali se naučila. Poleg kvalitete in okusa ji veliko pomeni tudi videz hrane, ki jo pripravlja. Verjame, da sta lahko ljubezen in domišljija glavni sestavini vsakega recepta. 

Najnovejši recepti