© 2022 Jamie Oliver Enterprises Ltd.
Jamiejevi čudeži iz ene posode

Povzetek

Ta serija je enkraten vodič po iskanju rešitev za pripravo neverjetno preprostih jedi. Ponuja okusen izbor jedi, ki jih, kot nam pove že naslov, pripravimo v ENI posodi ali pekaču. Jamie je vsako jed ustvaril posebej za naše vsakodnevne potrebe.

Epizode

Sezona1
 • 1

  Epizoda 1

  +

  Jamie bo serijo oddaj o jedeh iz ene posode začel s preprostejšo, okusno različico testenin iz ponve. Sledila bo domiselna različica ribje pite, ki je polna okusa, a preprosta za pripravo, ter izjemna jed iz jagnjetine s trikom za hitrejšo pripravo.

 • 2

  Epizoda 2

  +

  Jamie bo pripravil tri jedi iz ene posode, ki so odlična rešitev za zaposlene ljudi: izjemno hitro pripravljeno in okusno dimljeno juho z rezanci, najbolj domiseln domač kruh iz ponve ter pito s piščancem in gobami s trikom za popolno testo.

 • 3

  Epizoda 3

  +

  Jamie nam bo pripravil izbor jedi iz ene posode: v pekaču pečenega lososa v vrečki, ki vedno uspe, neverjetno preproste paradižnikove ocvrtke, ki jih lahko pripravite v ponvi, ter pečeno svinjsko rulado in rižoto.

 • 4

  Epizoda 4

  +

  Jamiejeva serija o pripravi jedi v eni posodi bo kosila med tednom dvignila na novo raven. Pripravil bo preprosto in okusno večerjo z njoki, velike in pekoče mesne kroglice, polne okusnih trikov, s katerimi prihranite čas.

 • 5

  Epizoda 5

  +

  Jamie nam pokaže cel nabor jedi iz ene posode. Tu so izjemno hitro pripravljen piščanec z limonsko travo, okusov poln čili s sladkim krompirjem in doma pripravljenimi načosi ter čokoladna torta z retro nadevom iz vloženih mandarin in maslene kreme.

 • 6

  Epizoda 6

  +

  Jamie skuha dve jedi, ki ju pripravimo v eni posodi in sta odlična rešitev za zaposlene ljudi. Po svoje pripravi šašuko s šparglji, brokolijem in hariso ter neverjetno dobro natrgano svinjino, ki jo lahko zapakiramo in zamrznemo.

 • 7

  Epizoda 7

  +

  Jamie skuha dve jedi, ki ju pripravimo v eni posodi in sta odlična rešitev za zaposlene ljudi. Pokaže svojo izjemno hitro pripravo šašuke in počasi pečeno natrgano svinjino, ki jo pripravite v eni posodi in vam bo služila za pripravo mnogih jedi.

 • 8

  Epizoda 8

  +

  Jamie skuha tri jedi, ki jih pripravimo v eni posodi in so odlična rešitev za zaposlene ljudi. Pripravi neverjetno okusen burger z jajčevcem, najhitreje pripravljenega lososa s sezamom za večerjo in enolončnico s čičeriko in jedilno bučo.