ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement

Jamiejev veseli božič

V posebni praznični oddaji bo Jamie Oliver predstavil vrsto klasičnih božičnih jedi, nekaj novih zamisli in odlične jedi za zabave. Gledalci bodo spoznali, kako lahko se lahko pripravijo na veliki dan, da bodo sproščeno uživali med prazniki.

Jamie bo predlagal nekaj odličnih novosti, med drugimi pečenega purana "Wellington", začinjene pečene svinjske krače, vaflje iz rebraste ponve z neverjetno vročo čokolado, čokoladni "semi-freddo", vročo rumovo limonado, koktajl iz italijanske penine in poslastice po deseti uri. Jamie bo predstavil tudi nekatere priljubljene klasične praznične jedi, vendar s prenovljenimi recepti, med njimi omako in nadev. Sprostite se in se prepustite vzdušju najboljšega božiča do zdaj.

 

 

 

 

Najnovejši recepti