ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement

JAMIE OLIVER: REVOLUCIJA V PREHRANI, V SIDNEYJSKI OPERI

Najbolj zaupanja vreden kuharski mojster na svetu in kulinarični revolucionar Jamie Oliver prinaša ljubezen do sveže hrane, kuhanja in nalezljivo navdušenje v slavno Sydneyjsko operno hišo, kjer ga bo v živo spremljalo dobrih dva tisoč gledalcev. V zabavni družinski oddaji Jamie povabi vse prisotne, naj se mu pridružijo v revoluciji in podpišejo peticijo za uvedbo obveznega pouka o hrani v šole po vsem svetu.

 

To je šov ‘Jamie Un-plugged’, rokerski energični nastop, pri katerem vzpostavi močno vez z gledalci. Jamie nastopa v živo in občinstvo ga ves čas podpira.

 

Oddaja je zabavna mešanica odličnih receptov, umazane zabave za otroke in porednih vložkov za odrasle, vendar vse temelji na iskreno pomembnem sporočilu. Pripravljali bomo zajtrk, kosilo in večerjo.