Izlet s Curtisom Stonom

Izlet s Curtisom Stonom

Povzetek

Curtis se bo s svojo ekipo odpravil v rodno Avstralijo, pa tudi v Italijo, Španijo in Kalifornijo. Kulinarično pustolovščino bo spremljal Curtisov prijatelj in snemalec Dave Gorn.

Epizode

Sezona1
 • 1

  Reka Margaret, Avstralija

  +

  Curtis išče navdih v vinogradih, na podeželju in obalah jugozahodne Avstralije. Spoznal bo kmeta, ki goji posebno vrsto goveda, lovil sladkovodne rake in obiskal dinamično vinogradnico Vanyo Cullen.

 • 2

  Lombardija, Italija

  +

  Curtis odpotuje v Lombardijo pri vznožju Alp, kjer odkrije lokalni sir in kmečko jed. S helikopterjem si ogleda vinograde, kjer poskusi penino z lokalnim kaviarjem.

 • 3

  Central Coast, Kalifornija

  +

  Curtis raziskuje kalifornijsko obalo, kjer obišče par, ki je opustil računalništvo in se navdušil nad sirom. Potem uživa v morskih ježkih v Santa Barbari in najde navdih na farmi, ki se ukvarja z algami. Nazadnje si privošči obrok na vinogradu.

 • 4

  Umbrija, Italija

  +

  Curtis se sprehaja po tlakovanih uličicah, srednjeveških mestih in gozdovih v Umbriji, kjer s psmi vohlja za tartufi. Poleg tega izpopolni pripravo jedi z golobico, saj ustvari jed, v kateri porabi vse njene dele.

 • 5

  Kimberley, Avstralija

  +

  Curtis obišče severni del Zahodne Avstralije, kjer ga aborigin poduči o starodavnih načinih ribolova. Poleg tega tudi pase govedo in najde bisere v ostrigi.

 • 6

  La Rioja, Španija

  +

  Curtis s prijatelji odpotuje v gorovja Španije, kjer molze koze, išče gobe s prejemnikom Michelinove zvezdice in odpre 60 let staro steklenico vina v vinski kleti, katere arhitekt je legenda.