Hestonova pojedina

Naslednje predvajanje na TV

 1. Sobota 8 Junij ob 06:00

  Viktorijanska pojedina (E01 - S01)

 2. Sobota 8 Junij ob 07:00

  Srednjeveška pojedina (E02 - S01)

 3. Nedelja 9 Junij ob 03:35

  Viktorijanska pojedina (E01 - S01)

Povzetek

Heston bo pripravil nekaj najbolj znanih pojedin iz preteklosti in nekaj izmišljenih pojedin. Od pojedine iz pravljice Janko in Metka do vizualno zanimivih pojedin na temo gotike ali Drakule.

Epizode

 • 1

  Čokoladna pojedina

  +

  Heston raziskuje 60. leta prejšnjega stoletja, čas, ko se je veliko eksperimentiralo s hrano. Navdih za pojedino je dobil pri Charlieju in tovarni čokolade.

 • 2

  Pravljična pojedina

  +

  Heston Blumenthal bo tokrat pripravil pravljično pojedino, za katero je navdih našel v Sneguljčici, Pepelki in Janku in Metki.

 • 3

  Pojedina s Titanika

  +

  Heston ustvari pustolovsko pojedino, kakršno bi lahko imeli na veličastnem Titaniku za skupino pomembnih gostov, vključno z Edwino Currie, Michaelom Buerkom in komedijantko Olivio Lee.

 • 4

  Hestonova grozljiva gotska pojedina

  +

  Heston bo postal zmešan znanstvenik. Pripravil bo razkošen banket na podlagi svojih najljubših grozljivih romanov iz 19. stoletja, kot sta Drakula in Frankenstein.

 • 5

  Hestonova pojedina iz 70. let

  +

  Heston se bo podal nazaj v 70. leta. Postregel bo ledenke, razkošno šolsko kosilo z ocvrtim mesnim zajtrkom, grudastim pirejem in zeljem, ter letečo sladico.

 • 6

  Hestonova pojedina iz 80. let

  +

  Heston se bo podal v 80. leta. Skuhal bo penino s sakejem in užitnim denarjem, topel sendvič in sladico, ki združuje tiramisu in vienetto.

 • 7

  Hestonova najboljša pojedina

  +

  Heston bo izbral svoje najljubše jedi iz prve sezone, med drugim želvjo juho, kolač, ki brizga, in užitno pošast.