ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement

Hestonov svet

S pomočjo edinstvene serije bomo prvič vstopili v zakulisje najbolj edinstvene restavracije na svetu ter v življenje in um njenega ustanovitelja,  Hestona Blumenthala, v času izjemne spremembe za svetovno priznano restavracijo ‘Fat Duck’.

Heston Blumenthal je ustvaril kulinarični svet čarovnije in čudes, s katerim se ne more primerjati nič na tem planetu. S svojimi restavracijami in ustvarjalnimi projekti je postavil novo raven kulinarične odličnosti in postal pionir povsem novega pogleda na hrano. Vendar se bo v svojem svetu kmalu soočil s povsem novim izzivom. Njegova glavna restavracija ‘Fat Duck’, njegov ponos in veselje, se seli. Heston bo celotno restavracijo skupaj z osebjem in opremo prestavil v 17.000 km oddaljeni Melbourne v Avstraliji. Tam ne bo le odprl, temveč sedem mesecev v povsem novi državi uspešno vodil svojo prehransko operacijo.