Hestonov svet

Hestonov svet

Povzetek

Heston Blumenthal se sooča z velikim izzivom: restavracija The Fat Duck, ki mu je v velik ponos, se seli na novo lokacijo, in sicer jo Heston skupaj z zaposlenimi seli v Avstralijo. Spremljamo ga, ko poskuša uspeti v čisto novi državi.

Epizode

Sezona1
 • 1

  Hestonov svet 1, 1

  +

  Oddaja vam ponuja ekskluziven vpogled v Blumenthalovo restavracijo The Fat Duck s tremi Michelinovimi zvezdicami. Spremljajte, kako se njeni zaposleni pripravljajo na drzno selitev restavracije v Avstralijo.

 • 2

  Hestonov svet 1, 2

  +

  Zaposleni v restavraciji The Fat Duck in sedem ton opreme prispe v Avstralijo. Zdi se, da so dali na letalo kar vse, razen umivalnika, saj so s sabo vzeli 126 iPodov, 106 zajemalk za omako, 300 kozarcev za šampanjec in pečico, vredno 20,000 dolarjev.

 • 3

  Hestonov svet 1, 3

  +

  Restavracija The Fat Duck odpre svoja vrata avstralskim gostom. To je Heston načrtoval več let, zdaj pa je uspeh restavracije odvisen zgolj od njihovih jedi. Kaj si bo Avstralija mislila o njegovih domiselnih in znamenitih jedeh?

 • 4

  Hestonov svet 1, 4

  +

  Restavracija The Fat Duck še zadnjič streže kosilo v Melbournu, kar pomeni, da je to njihova zadnja priložnost, da navdušijo avstralske goste.