ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement

Hestonov recept za romantiko

Valentinovo, najbolj romantičen dan v letu, ki ga okrog 16 milijonov parov v Združenem kraljestvu praznuje z večerjo. Toda ali v resnici obstaja povezava med hrano in romantičnostjo?

Vsako leto pred velikim dnem vprašajo eksperimentalnega kuharskega mojstra Hestona Blumenthala, ali res obstaja recept za romantiko. Ljudje bi radi izvedeli, ali obstaja posebna kulinarična formula, ki lahko začini ljubezensko življenje. 

V tokratni posebni oddaji za valentinovo je Heston združil moči s skupino strokovnjakov, znanstvenikov in psihologov, da bi razvil obrok, ki bi dejansko vplival na to, kaj ljudje v zvezi čutijo drug do drugega. Povabil je pet parov, na različnih stopnjah razmerja, da bi izkusili učinke več-čutnega jedilnika, ki ga je ustvaril.