Fantastična brata pečeta

Fantastična brata pečeta

Naslednje predvajanje na TV

 1. Torek 22 September ob 13:00

  Fantastična brata pečeta 2, 6 (E06 - S02)

 2. Torek 22 September ob 23:00

  Fantastična brata pečeta 2, 6 (E06 - S02)

 3. Sobota 26 September ob 22:00

  Fantastična brata pečeta 2, 6 (E06 - S02)

Povzetek

V drugi sezoni brata obiščeta najbolj priljubljene destinacije v Veliki Britaniji, kjer želita pomagati restavracijam zablesteti. V posebni božični oddaji vam pokažeta, kako lahko spečete svoja darila in pripravite malo drugačne koktejle.

Epizode

 • 1

  Fantastična brata pečeta 2, 1

  +

  Prva postojanka fantastičnih bratov je najbolj priljubljeno britansko letovišče, Blackpool. Len in Babs Curtis že 16 let vodita Mermaid Café, družinsko okrepčevalnico, ki odraža vse značilnosti Blackpoola.

 • 2

  Fantastična brata pečeta 2, 2

  +

  Brata obiščeta restavracijo The Kitchen @ Tower v Londonu. Odločita se pomagati lastnici tega bara in restavracije, zato jima predlagata posebne jedi, s katerimi bodo gotovo izstopali. Predlagata tri jedi, ljudje pa bodo glasovali, katera naj pristane na meniju.

 • 3

  Fantastična brata pečeta 2, 3

  +

  Brata obiščeta mesto Exmouth v grofiji Devon, ki je priljubljeno letovišče. Tam pomagata lastnikoma restavracije The Beacon Vaults. Zdi se, da so njihove jedi malo predrzne za povprečne goste, saj nudijo tudi veverice.

 • 4

  Fantastična brata pečeta 2, 4

  +

  Brata obiščeta Stratford upon Avon. Tam priskočita na pomoč Jean Haslam, lastnici restavracije Deli Café, ki si želi privabiti več ljudi. Tom in Henry se skušata domisliti receptov, ki bi si jih zapolnili tako dobro kot to zgodovinsko mesto.

 • 5

  Fantastična brata pečeta 2, 5

  +

  Tom in Henry bosta tokrat pomagala restavraciji The Chestnut Tree izstopiti iz množice. Pripravila bosta tri jedi, ena izmed njih pa bo postala stalna ponudba v meniju.

 • 6

  Fantastična brata pečeta 2, 6

  +

  Tom in Henry bosta tokrat pomagala pekarni The Cornish Bakery, ki ji je v zadnjem času močno upadel promet. Pripravila bosta tri jedi, ena izmed njih pa bo postala stalnica v pekarni.

  Naslednji na sporedu
  Torek 22 September ob 13:00
  Na 24Kitchen
  Naslednji na sporedu
  Torek 22 September ob 23:00
  Na 24Kitchen
 • 7

  Fantastična brata pečeta 2, 7

  +

  Tom in Henry nam bosta tokrat predstavila 12 neverjetnih receptov, s katerimi lahko na slasten način praznujete 12 božičnih dni.