Fantastična brata pečeta

Fantastična brata pečeta

Naslednje predvajanje na TV

 1. Sobota 29 Januar ob 19:00

  Lakota (E01 - S01)

 2. Sobota 29 Januar ob 19:30

  Hitre jedi (E02 - S01)

 3. Nedelja 30 Januar ob 04:20

  Lakota (E01 - S01)

Povzetek

V drugi sezoni brata obiščeta najbolj priljubljene destinacije v Veliki Britaniji, kjer želita pomagati restavracijam zablesteti. V posebni božični oddaji vam pokažeta, kako lahko spečete svoja darila in pripravite malo drugačne koktejle.

Epizode

 • 1

  Mermaid Café

  +

  Prva postojanka fantastičnih bratov je najbolj priljubljeno britansko letovišče, Blackpool. Len in Babs Curtis že 16 let vodita Mermaid Café, družinsko okrepčevalnico, ki odraža vse značilnosti Blackpoola.

  Naslednji na sporedu
  Nedelja 6 Februar ob 18:55
  Na 24Kitchen
  Naslednji na sporedu
  Ponedeljek 7 Februar ob 04:20
  Na 24Kitchen
 • 2

  London

  +

  Brata obiščeta restavracijo The Kitchen @ Tower v Londonu. Odločita se pomagati lastnici tega bara in restavracije, zato jima predlagata posebne jedi, s katerimi bodo gotovo izstopali. Predlagata tri jedi, ljudje pa bodo glasovali, katera naj pristane na meniju.

 • 3

  Devon

  +

  Brata obiščeta mesto Exmouth v grofiji Devon, ki je priljubljeno letovišče. Tam pomagata lastnikoma restavracije The Beacon Vaults. Zdi se, da so njihove jedi malo predrzne za povprečne goste, saj nudijo tudi veverice.

 • 4

  Stratford Upon Avon

  +

  Brata obiščeta Stratford upon Avon. Tam priskočita na pomoč Jean Haslam, lastnici restavracije Deli Café, ki si želi privabiti več ljudi. Tom in Henry se skušata domisliti receptov, ki bi si jih zapolnili tako dobro kot to zgodovinsko mesto.

 • 5

  Bourton-on-the-Water

  +

  Tom in Henry bosta tokrat pomagala restavraciji The Chestnut Tree izstopiti iz množice. Pripravila bosta tri jedi, ena izmed njih pa bo postala stalna ponudba v meniju.

 • 6

  York

  +

  Tom in Henry bosta tokrat pomagala pekarni The Cornish Bakery, ki ji je v zadnjem času močno upadel promet. Pripravila bosta tri jedi, ena izmed njih pa bo postala stalnica v pekarni.

 • 7

  Božič

  +

  Tom in Henry nam bosta tokrat predstavila 12 neverjetnih receptov, s katerimi lahko na slasten način praznujete 12 božičnih dni.