ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement

Enostavno okusno z Rachel Allen

Priljubljena kuharica se vrača k svojim koreninam in nas spusti v svoje življenje tako blizu kot še nikoli doslej. V toplini svojega ljubega doma na irski obali nam zaupa skrivnosti sproščenega kuhanja.

V zanimivi seriji nas Rachel spusti v svoje življenje bliže kot kadarkoli doslej in nam zaupa tako svoje strasti, spretnosti in znanja – kot tudi zgodbe družinskih članov in bližnjih prijateljev – v zanimivih prigodah, posnetih v Rachelininem domu in okolici Ballycottona na Irskem.
Naj bo to v vlogi delovne matere, med preizkušanjem receptov v lokalni skupnosti ali med zbiranjem sestavin pri najljubših dobaviteljih, nam Rachel razkrije skrivnosti svojega odnosa do okusne, a sproščeno pripravljene hrane, kar je popolna rešitev v času današnjega vrveža. V vsaki epizodi nam postreže s tremi navdihujočimi recepti.