Povzetek
V tej čudoviti in dostopni novi seriji nas Donna odpelje nazaj k osnovam. Naučila nas bo preprostih receptov, ki jih z majhnimi spremembami spremenimo v repertoar slastnih jedi za ljubiteljske kuharje, ki si želijo narediti dober vtis.
V tej čudoviti in dostopni novi seriji nas Donna odpelje nazaj k osnovam. Naučila nas bo preprostih receptov, ki jih z majhnimi spremembami spremenimo v repertoar slastnih jedi za ljubiteljske kuharje, ki si želijo narediti dober vtis.
Donna Hay je ena izmed vodilnih svetovnih kreativk na področju hrane. Njena navdihujoča nova serija gledalcem predstavlja kako osvojiti repertoar preprostih receptov in jih preoblikovati v nekaj briljantnega. V tej epizodi: Azijske palačinke s svinjsko potrebušino.
Donna Hay je ena izmed vodilnih svetovnih kreativk na področju hrane. Njena navdihujoča nova serija gledalcem predstavlja kako osvojiti repertoar preprostih receptov in jih preoblikovati v nekaj briljantnega. V tej epizodi: Popolna Pavlova
Donna nas preseneti z izredno okusno in vsestransko mešanico mletega mesa. Naučili se bomo kako naredimo popolne blazinice iz njokov in rikota sira ter odkrili pregrešno dobre, klasične čokoladne brownieje.
Donna nas bo naučila svojih trikov za pripravo najokusnejšega ocvrtega piščanca, kar ste ga kdaj jedli, cmočkov s kozicami, ki so tako nežni in okusni, a se vam bodo pocedile sline in pregrešnega pečenega vaniljevega sadja, popolnega za poletje!
Donna razkriva, kako pripravimo okusen in sočen ramstek, skupaj s pikantno tajsko zeleno karijevo pasto in najpopolnejšim lahkim biskvitom, ki vas bo zagotovo takoj prepričal.
V tej epizodi Donna demonstrira kako preprosto je pripraviti popolna, lepljiva svinjska rebrca in najboljšo čokoladno torto s čokoladno-karamelno kremo ter kako z domiselnimi spremembami v receptu obe jedi ponesemo na novo raven.
Donna razkriva svoje skrivnosti za klasiko, ki navduši množice; najbolj preprost način za pripravo božanskega piščanca z maslom. Naučili se bomo popolnega kombiniranja soli in popra ter kako iz osnovnega recepta naredimo nekaj briljantnega.
V zadnji epizodi nam Donna razkrije svoj recept za okusno, počasi pečeno jagnječje pleče, skupaj z najlažjim receptom za pirino testo in dekadentno žametno čokoladno kremo, ki se ji ne boste mogli upreti.