Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Za več informacij (kako onemogočiti piškotke) si oglejte na naši strania pravila piskotkov

Se strinjam
advertisement

Dobimo se v kuhinji

Hazer Amani povabi gledalce v svojo kuhinjo, da bi mu pomagali pri pripravah na vse mogoče priložnosti, ko je treba kuhati za prijatelje in družino.

 

Zanimiv in energičen kuhar pripravlja vrsto različnih jedi z vsega sveta, od tajitas do baklave. Pripravlja tako praznične obroke kot velike gostije in poslastice za otroke. Hazer nam pokaže, da je kuhanje še zabavnejše, kadar je za ljubljene. Hazer Amani

je študiral na Cordon Bleuju in prepotoval svet, zato lahko danes združuje svoje znanje s turškimi in perzijskimi vplivi kot glavni kuhar v vodilni restavraciji v Carigradu.

 

Ne glede, ali v kuhinji delate čudeže ali ste popoln začetnik, lahko s pomočjo hudih sestavin in trikov, ki vam prihranijo čas, tudi tisti z najbolj natrpanim urnikom ustvarite navdušujoče domače jedi.