ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement

Dober tek

Serija "Dober tek" predstavlja bolgarski kulinarični par: Loro in Stoyana. V vsaki epizodi imata oba kuharja enostavne in preizkušene recepte iz svetovne kuhinje. Poleg tega kuharja predstavljata veliko koristnih dejstev o hrani in prikazujeta osnovne tehnike in metode kuhanja. Lora in Stoyan v kuhinji poudarjata predvsem hitre obroke za zaposlene ljudi, nizko-proračunske recepte, pa tudi recepete za ljudi, ki so s kuharsko potjo komaj začeli.

Lora

Lora Naydenova se je rodila leta 1987 v Sofiji. Po horoskopu je strelec. Diplomirala je na Sofijski strokovni visoki šoli za turizem, specializirala pa se v Franciji, Italiji, Nemčiji in Španiji.

Delala je za verigo hotelov in restavarcij Fair Play International ter v restavracijah Flowers kot namestnica kuharja.

Stoyan

Stoyan Seymenski se je rodil leta 1980 v mestu Plovdiv. Njegovo horoskopsko znamenje je škorpijon. Stoyan je diplomiral na tehnični šoli John Atanasov in na Univerzi za živilske tehnologije v Plovdivu.
Je nekdanji nekdanji igralec PFC "Botev Plovdiv".

S kuhanjem se profesionalno ukvarja že 13 let....