ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV

Se strinjam
advertisement

Bitka ljubiteljskih kuharjev

24 nadebudnih kuharjev iz vse države se bo dokazovalo, da znajo pripraviti značilne jedi iz svoje regije. V prvih dvanajstih oddajah bomo obiskali dvanajst regij in dvanajst nadarjenih kuharjev. Soočili se bodo v izzivih, v katerih bodo natančno poustvarili krajevne specialitete in sladice ali pa jih pripravili v novi preobleki iz novih sestavin. Jedi bodo ocenjevali priznani krajevni kuharski mojstri in naš gostitelj. V polfinalu bodo tekmovalci morali iz istih sestavin pripraviti jedi iz svoje regije.

Vsaka oddaja bo v drugem razkošnem hotelu oziroma v "Pousadi de Portugal". Spoznali bomo naravne lepote bližnje okolice, kulturne znamenitosti in značilno regijsko gastronomijo.