Pridružite se izzivu Rudolpha

Četrtek 25 Marec

Pridružite se izzivu Rudolpha

 

Pomlad na 24KITCHEN prihaja in z njo nova oddaja nizozemskega mojstra slaščic, Rudolpha van Veena. Tokrat si boste lahko ogledali “Rudolphovo pekarno: Mladi peki”. Rudolph bo odprl pekarno za vse otroke, ki se želijo naučiti pripravljati različne sladice, peciva in piškote. V vsaki epizodi bosta mojster in študent gledalcem predstavila dva recepta - enega bolj zapletenega, ki ga izbere mojster, in enega lažjega po izbiri mladega peka. 24Kitchen in Rudolph van Veen vas vabita, da si ogledate oddajo vsak torek ob 13.00, hkrati pa vas vabita, da se pridružite igri “Rudolphov izziv”.

Pripravite enega od receptov, prikazanih v eni od epizod oddaje, in fotografijo končane sladice objavite na svojem Facebook ali Instagram profilu, pri čemer morate označiti 24Kitchen - na Facebook - 24Kitchen Slovenia in na Instagram - @ 24kitchensi.

Poleg tega:

Morate dodati hashtag #RudolphsChallenge

Se morate strinjati s praviliin pogoje igre, ki jih najdete na naši spletni strain.

Zmagovalec velike nagradne igre bo prejel svoj kuhinjski robot ELECTROLUX EKM4000! Srečna zmagovalka ali zmagovalec bo izbran s pomočjo komisije, v kateri je tudi sam Rudolph van Veen. Skupaj bomo ocenjevali videz vaših dobrot!

Ne zamudite nove Rudolphove oddaje "Rudolph's Bakery: Young Bakers" od 6. aprila, vsak torek, od 13:00, s ponovitvijo ob 23:00. Naučite številnih novih receptov, ki jih lahko enostavno ustvarite doma - portugalska pomarančna zvitka, cupcake s črkami, Schwarzwaldska torta s češnjami, Tiramisu z jagodami, limonina torta s skuto, pica s sadjem in še veliko več. Razveselite svoje najdražje s temi enostavnimi in neustavljivo okusnimi sladicami - ne pozabite jih fotografirati, da se pridružite Rudolph's Challengeu.