Annabel Langbein: Okusno in naravno

Annabel Langbein: Okusno in naravno

Naslednje predvajanje na TV

 1. Sobota 18 Julij ob 09:05

  Azijski navdih (E01)

 2. Sobota 18 Julij ob 09:35

  Praznovanje pomladi (E02)

 3. Nedelja 19 Julij ob 09:05

  Sveže s kmetije (E03)

Povzetek

Annabel razkriva kuhanje z naravnimi sestavinami. Iz preproste kuhinje v družinski koči ob jezeru kaže, kako preprosto je pripraviti dobro hrano v današnjem hitrem svetu. Njen svež in sproščen pristop ter čudovita pokrajina vključujeta vedno večjo željo po preprostejšem in manj stresnem življenju.

Epizode

Sezona3
 • 1

  Azijski navdih

  +

  Annabel se poda na sever v sončni Hawkes Bay, kjer se sreča s kmetom, ki se ukvarja z rejo wagyu govedine. Ustavi se na lokalni farmi špargljev in nabere vse potrebne sestavine za pomladansko praznično kosilo: pečena govedina, popolni šparglji in pite z rabarbaro.

  Naslednji na sporedu
  Sobota 18 Julij ob 09:05
  Na 24Kitchen
 • 2

  Praznovanje pomladi

  +

  Na Annabelinem vrtu je že pomlad in tako že nabira prvi sladki grah za tajsko solato. Sladica pa bo čokoladna, Annabel pa ji bo dodala pomaranče s svojega vrta.

  Naslednji na sporedu
  Sobota 18 Julij ob 09:35
  Na 24Kitchen
 • 3

  Sveže s kmetije

  +

  Annabel rada nabira pridelke in pomlad je kot nalašč za nabiranje nežne kreše. Obiskala bo trajnostno kmetijo, kjer bo nabrala tudi jajca za eno od jedi.

  Naslednji na sporedu
  Nedelja 19 Julij ob 09:05
  Na 24Kitchen
  Naslednji na sporedu
  Nedelja 19 Julij ob 23:30
  Na 24Kitchen
 • 4

  Večerja v hipu

  +

  Jagode nas takoj spomnijo na pomlad in Annabel komaj čaka, da dobi prve jagode. Pridelovalcem jagod bo kot darilo prinesla pecivo.

  Naslednji na sporedu
  Nedelja 19 Julij ob 09:35
  Na 24Kitchen
 • 5

  Tex-mex z žara

  +

  Annabel je spomladi posadila bučke, fižol in koruzo, zdaj pa je čas, da pridelke pobere in jih spremeni v pravo mehiško pojedino.

 • 6

  Solatni dnevi

  +

  Annabel je vedno pri volji za pustolovščine. Na kmetiji bo obiskala par, ki prideluje enkraten bivolji jogurt in sire. Kot darilo pa jima bo prinesla izjemno bogat kolač.

 • 7

  Ulov dneva

  +

  Annabel je zgodaj vstala in peče piščanca, ki ga bo nesla na ribiški izlet. Po ribolovupa bo iz ulovljenih rib pripravila ceviche in dišeč ribji kari.

 • 8

  Za mojo italijansko mizo

  +

  Nastopila je jesen in Annabel pridno izkorišča jesenske pridelke. Skuhala bo paradižnikovo mezgo za zimske jedi. En kozarec mezge bo vzela na obisk pri lokalnem vinarju.

 • 9

  Kanček začinjeno

  +

  Annabel se veseli bogatih jesenskih pridelkov in pri sosedu bo nabirala orehe. V zameno pa bo njega in njegovo družino povabila na večerjo.

 • 10

  Pojedina ob žetvi

  +

  Annabel uživa med vožnjo na kolesu, potem pa si privošči piknil ob reki z gospo, ki peče domač kruh in ga strankam dostavlja na električnem kolesu.

 • 11

  Hrana za hladne noči

  +

  Annabel se sredi zime poda v gore, potem pa skuha piščančjo juho z rezanci, ki bo njo in njene prijatelje prav lepo pogrela.

 • 12

  Magija s Srednjega Vzhoda

  +

  Annabel gre za kmetijo, kjer gojijo ovce, ki so ravno na vrsti za zimsko striženje. Ta čas pa bo Annabel skuhala krepko kosilo.

 • 13

  Zimska pojedina

  +

  Annabel se dobi s parom, ki vzgaja visoko kakovostne francoske tartufe. Medtem ko treniran pes išče tartufe, Annabel pripravi popečene sendviče s skrivnostno sestavino.