Annabel Langbein: Okusno in naravno

Annabel Langbein: Okusno in naravno

Povzetek

Annabel razkriva kuhanje z naravnimi sestavinami. Iz preproste kuhinje v družinski koči ob jezeru kaže, kako preprosto je pripraviti dobro hrano v današnjem hitrem svetu. Njen svež in sproščen pristop ter čudovita pokrajina vključujeta vedno večjo željo po preprostejšem in manj stresnem življenju.

Epizode

Sezona3
  • 1

    Azijski navdih

    +

    Annabel se poda na sever v sončni Hawkes Bay, kjer se sreča s kmetom, ki se ukvarja z rejo wagyu govedine. Ustavi se na lokalni farmi špargljev in nabere vse potrebne sestavine za pomladansko praznično kosilo: pečena govedina, popolni šparglji in pite z rabarbaro.

  • 2

    Praznovanje pomladi

    +

    Na Annabelinem vrtu je že pomlad in tako že nabira prvi sladki grah za tajsko solato. Sladica pa bo čokoladna, Annabel pa ji bo dodala pomaranče s svojega vrta.

  • 3

    Sveže s kmetije

    +

    Annabel rada nabira pridelke in pomlad je kot nalašč za nabiranje nežne kreše. Obiskala bo trajnostno kmetijo, kjer bo nabrala tudi jajca za eno od jedi.

  • 4

    Večerja v hipu

    +

    Jagode nas takoj spomnijo na pomlad in Annabel komaj čaka, da dobi prve jagode. Pridelovalcem jagod bo kot darilo prinesla pecivo.

  • 5

    Tex-mex z žara

    +

    Annabel je spomladi posadila bučke, fižol in koruzo, zdaj pa je čas, da pridelke pobere in jih spremeni v pravo mehiško pojedino.

  • 6

    Solatni dnevi

    +

    Annabel je vedno pri volji za pustolovščine. Na kmetiji bo obiskala par, ki prideluje enkraten bivolji jogurt in sire. Kot darilo pa jima bo prinesla izjemno bogat kolač.

  • 7

    Ulov dneva

    +

    Annabel je zgodaj vstala in peče piščanca, ki ga bo nesla na ribiški izlet. Po ribolovupa bo iz ulovljenih rib pripravila ceviche in dišeč ribji kari.

  • 8

    Za mojo italijansko mizo

    +

    Nastopila je jesen in Annabel pridno izkorišča jesenske pridelke. Skuhala bo paradižnikovo mezgo za zimske jedi. En kozarec mezge bo vzela na obisk pri lokalnem vinarju.

  • 9

    Kanček začinjeno

    +

    Annabel se veseli bogatih jesenskih pridelkov in pri sosedu bo nabirala orehe. V zameno pa bo njega in njegovo družino povabila na večerjo.

  • 10

    Pojedina ob žetvi

    +

    Annabel uživa med vožnjo na kolesu, potem pa si privošči piknil ob reki z gospo, ki peče domač kruh in ga strankam dostavlja na električnem kolesu.

  • 11

    Hrana za hladne noči

    +

    Annabel se sredi zime poda v gore, potem pa skuha piščančjo juho z rezanci, ki bo njo in njene prijatelje prav lepo pogrela.

  • 12

    Magija s Srednjega Vzhoda

    +

    Annabel gre za kmetijo, kjer gojijo ovce, ki so ravno na vrsti za zimsko striženje. Ta čas pa bo Annabel skuhala krepko kosilo.

  • 13

    Zimska pojedina

    +

    Annabel se dobi s parom, ki vzgaja visoko kakovostne francoske tartufe. Medtem ko treniran pes išče tartufe, Annabel pripravi popečene sendviče s skrivnostno sestavino.