Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Za več informacij (kako onemogočiti piškotke) si oglejte na naši strania pravila piskotkov

Se strinjam
advertisement

Kuharji

Strani

  • Andrea van Lieshout

    Andrea je po srednji šoli delala v različnih restavracijah in hotelih v Amsterdamu. Izkazalo se je, da je dobra kuharica, poleg tega pa je bila zelo uspešna tudi pri predstavitvah. Danes po vsej državi vodi različne delavnice in predstavitve na področju kulinarike. Brez težav se je privadila kuhanju pred občinstvom, vendar je zanjo vloga televizijske kuharice še vedno nova in navdušujoča. Meni, da najkakovostnejših izdelkov ni vedno mogoče najti v samopostrežnih trgovinah in na krajevnih tržnicah. Vztraja pri tem, da je treba kuhati čim bolj preprosto in vedno s sezonskimi...

    Preberite več

  • Andy McDonald

    Že nekaj let dela samostojno na projektih, povezanih s kuhanjem. Andy za svoj poklic pravi: "Vsak dan ustvarjaš in osrečuješ ljudi ter vsak dan ješ dobro hrano … Kateri drugi poklic ima takšne prednosti?" Andy v seriji "Prva pomoč v kuhinji" na kanalu 24KITCHEN pomaga ljudem, ki ne znajo kuhati, da se naučijo in dojamejo, da to ni zapleteno. "Rad imam preprosto hrano, o kateri se ne govori preveč … Dobitna kombinacija so sezonske in krajevne sestavine. Pravzaprav kuham, kot je mama kuhala zame."

    Preberite več

  • Angelique Schmeinck

    Angelique je predvsem ustvarjalka kulinaričnih pustolovščin. Eden izmed primerov je njena osupljiva restavracija CuliAir, ki povezuje zelo kakovostne kulinarične performanse z vznemirljivostjo potovanja v balonu. Med projekti je tudi "Gledališki kuhar", tj. koncept, ki ponuja zanimiv in svež pogled na ustvarjalni proces kuhanja in ustvarjanja novih receptov. Angelique na kanalu 24KITCHEN vodi oddajo, ki gledalce popelje na pristno kulinarično pustolovščino in nudi vpogled v delo poklicnih kuharjev ter navdihuje amaterske kuharje. Vsaka oddaja se osredotoča na en glavni proizvod,...

    Preberite več

  • Annabel Langbein

    Annabel je diplomirala botaniko na Univerzi Lincoln. Na organskem vrtu v Oaklandu, kjer je doma, ter v svoji koči na obali jezera Wanaka pridela najnujnejše zase in svojo družino. "Zbrati prijatelje in družino pri mizi ob enostavni, vendar izjemni hrani, je najlažja stvar. Zato v svoji oddaji poskušam prikazati, kako kuhati z užitkom in v veselje svojih prijateljev."

    Preberite več

  • Antonio in Gennaro

    Gennaro Contaldo se je rodil 21. januarja 1949 v mestu Minora v Italiji. Odrasel je v manjši vasi, kjer je vzljubil hrano. Veselil se je vsakdanjega lova s svojim dedom in očetom ter nabiranja zdravilnih rastlin s svojo materjo. Gennaro je delal osem let v krajevni restavraciji. Leta 1969 se je iz Italije preselil v London, kjer se je leta 1974 poročil; zdaj ima tri otroke. Krajši čas je imel manjše podjetje, ki se je ukvarjalo z italijanskimi starinami. V Angliji je dobil navdih za kuhanje tudi zaradi tamkajšnje divjačine in gob, dveh sestavin, ki ga spominjata na...

    Preberite več

  • Bianca Jansen

    Bianca Jansen

    Bianca je že ob začetku kariere delala v prestižnih restavracijah, kot so "Tout à fait" v Maastrichtu, ki ima Michelinovo zvezdico. V tej restavraciji je najprej delala kot vodja skupine (chef de partie), pozneje pa kot namestnica šefa kuhinje (sous-chef). Na podlagi svojih izkušenj je postala glavna kuharica v Sittardu, kjer je bila v naslednjih nekaj letih vodja kuhinje. Leta 2004 je zmagala na prestižnem tekmovanju Ernest & Julio Gallo’s "Ladies Only". Bianca ima vsako nedeljo na kanalu 24KITCHEN oddajo "Preprosti obroki", v kateri pripravlja družinske recepte, ki so hitri,...

    Preberite več

  • Bill Granger

    Čeprav ga je hrana od nekdaj močno zanimala, njegova pot ni bila preprosta. Odraščal je v predmestju Melbourna v sedemdesetih letih z očetom mesarjem in materjo vegetarijanko. Proti koncu osemdesetih se je preselil v Sydney in tam tudi ostal, saj ga je navdihovalo življenje v mestu, mestne luči ter pogled na pristanišče. Med študijem je nekaj časa delal kot natakar. Svojo prvo restavracijo, ki jo je poimenoval "Bill", je odprl leta 1993 v Darlinghurstu v Sydneyju. V naslednjih letih je Granger odprl še dve restavraciji, leta 2008 pa je restavracijo "Bill" odprl tudi na Japonskem,...

    Preberite več

  • Donal Skehan

    Donal Skehan se je rodil v Dublinu na Irskem 3. junija 1986. Je pevec, voditelj, kuhar, pisatelj in fotograf. Znan je postal kot član boy banda 'Streetwize' in kot pevec skupine 'Industry'. Kot veliki oboževalec dobre hrane je Skehan leta 2007 začel voditi svoj blog z imenom 'Hrana za dobro jutro', ki je kmalu prerasel v knjigo z recepti. Po številnih pojavljanjih na televiziji in kulinaričnih demonstracijah v živo na pomembnih javnih dogodkih je dobil priložnost, da se poskusi v lastni tedenski oddaji, namenjeni kuhanju. 'Kuharski heroj' na kanalu RTE 1 se je pričel predvajati...

    Preberite več

  • Donna Hay

    Donnina kariera kulinarične pisateljice in urednice se je začela, ko je imela devetnajst let, s petindvajsetimi leti pa je postala urednica kulinarične revije Marie Claire. Piše tudi zelo priljubljeno kulinarično kolumno v nedeljskih izdajah časopisov News Limited in Herald. Na podelitvi mednarodnih nagrad januarja 2007 so jo izbrali za eno od "sedmih veličastnih" kulinaričnih avtorjev. Njeno zelo uspešno linijo gospodinjskih aparatov trenutno prodajajo v verigi trgovin David Jones v Avstraliji.

    Preberite več

  • Evert te Pas

    Evert te Pas

    Kuhanje nikoli ni jemal za službo. Zanj je kuhanje kot konjiček, ki se je izmuznil nadzoru: "Kadar v trgovini ali na tržnici vidim živila, se domislim različnih jedi. Razmišljam le o tem, kako bom kaj pripravil."

    Preberite več

Strani